Αγαπημένα blogs, περιοδικά, δημοσιογράφοι, μαμάδες μιλάνε για το 'Call Mom' και τα 'βραχιολάκια της βοήθειας'. 
Τους ευχαριστούμε για την αποδοχή, υποστήριξη και αγάπη τους.Βραχιολάκια Call Mom | Ή αλλιώς πώς θα κάνεις ένα μεγάλο ουφ ανακούφισης!

Added by myrto on September 28, 2017

Πιστεύω έχει συμβεί σε όλους. Να είσαι με το παιδί σου κάπου και σε ένα δευτερόλεπτο που κοιτάς κάπου αλλού, το παιδί σου εξαφανίζεται. Εμείς το πάθαμε το καλοκαίρι με τον Οδυσσέα στις διακοπές και πιστεύω ότι όχι απλά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλά έχασα και αρκετά χρόνια α τη ζωή μου μέχρι να τον βρούμε. Ο Οδυσσέας έπαιζε λίγο πιο κάτω, όμως εμείς πάθαμε έναν πανικό που μας πήρε μέρες να ξεπεράσουμε.

Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο της αγαπημένης δημοσιογράφου Μυρτώς Κάζη εδώ.Αυτά τα βραχιολάκια έκτακτης ανάγκης είναι απαραίτητα σε κάθε βόλτα με το παιδί!

Να χαθεί το χεράκι του από το δικό σας; Αυτό κι αν είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού. Το Call Mom είναι εδώ για να βοηθήσει!

Δείτε το άρθρο με το βίντεο στο eimaimama.gr.


Call Mom, το βραχιολάκι που πρέπει να φοράνε τα παιδάκια μας

Ανεξάρτητα από αν είμαστε υπερβολικοί με την ασφάλεια των παιδιών, κάποιες φορές, έστω και λίγα δευτερόλεπτα απροσεξίας είναι αρκετά για να χάσουμε το παιδί κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια μας.

Δείτε το άρθρο εδώ


Ένα βραχιόλι για το Νικόλα..

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου… (και κάθε γονιού πιστεύω).. είναι να μη χάσω το Νικόλα.. Όταν βγαίνουμε βόλτα.. ιδίως σε ανοιχτά και ανεξέλεγκτα μέρη..  όπως στο κέντρο, στην παραλία...

Δείτε το άρθρο στο εδώ.SuperMomRocks – Παιδικά Βραχιολάκια με το τηλέφωνο της μαμάς και όχι μόνο!

ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ !BΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Διαβάστε το άρθρο της σούπερ μαμάς Σοφίας του SuperMomRocks εδώ.


CALL MOM|ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πριν από λίγες ημέρες, στο σχολείο του γιου μου χάθηκε ένα παιδί…

Δείτε το άρθρο στο http://www.talcmag.gr/dokimaseto/call-mom/