Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης χάσαμε την μόλις 1,5 χρονών κορούλα μας. Εγώ νόμιζα ότι την προσέχει ο μπαμπάς της και εκείνος ήταν σίγουρος ότι είναι μαζί μου! Η μικρή μας εξερευνήτρια αποφάσισε να ανακαλύψει τον κόσμο και απομακρύνθηκε από εμάς.

Ναι, χάσαμε το παιδί! Ευτυχώς για λίγο! Αυτή η τραγική αίσθηση που χάνεις τον κόσμο ολόκληρο ευτυχώς κράτησε για λίγο. Τότε συνειδητοποίησα ότι είμασταν απροετοίμαστοι. Δεν την είχαμε προφυλάξει και δεν είχαμε φροντίσει για το ενδεχόμενο αυτό. Στο μέλλον έπρεπε να έχει μαζί της το τηλέφωνο μας και να έχει μάθει μερικούς βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Η ανάγκη αυτή για την προστασία του παιδιού μου σε μια δύσκολη στιγμή, έφερε την ιδέα για το γνωστό πλέον παιδικό 'βραχιολάκι της βοήθειας Call Mom’, το οποίο έχει χαραγμένο το τηλέφωνο της μαμάς ή του μπαμπά. Ένας απλός, εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος να προσφέρω στη μικρή μου “εξερευνήτρια” extra ασφάλεια.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το e-shop www.callmom.gr .

Ένα concept store με επιλεγμένα προϊόντα και αξεσουάρ για την ασφάλεια, προστασία και ευκολία του δικού μας αλλά και του δικού σου παιδιού. Επιλεγμένα, δοκιμασμένα και αγαπημένα αξεσουάρ για το ταξίδι, τις διακοπές, τη σχολική εκδρομή, την κατασκήνωση, τα εμπορικά κέντρα, τα θεματικά πάρκα, το πάρκο της γειτονιάς, τη βόλτα σου!

Βραχιολάκια με το τηλέφωνο σου, ρολόι gps trackerβιβλία/παραμύθια για την ασφάλεια του παιδιού, αξεσουάρ προστασίας από τον ήλιο όπως καπέλα και γυαλιά, και οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή του παιδιού σου ασφαλέστερη και τη δική σου ευκολότερη.

Ακόμη και η βόλτα στο πάρκο είναι πιο εύκολη όταν είσαι οργανωμένος με τα απαραίτητα παιδικά αξεσουάρ.

Στην πορεία όμως συνειδητοποιήσαμε ότι εξίσου ευάλωτοι μπορεί να είναι και οι γονείς μας. Οι συνεχείς ανακοινώσεις (silver alert) για εξαφάνιση ηλικιωμένων με προβλήματα άνοιαςαλτσχάιμερ κ.α μας οδήγησαν στην απόφαση να επεκτείνουμε τα προϊόντα μας για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων μας.  Έτσι δημιουργήθηκε και το βραχιολάκι ενηλίκων!

Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συλλογή μας με νέα, όμορφα και χρηστικά προϊόντα που προσφέρουν ασφάλεια και κάνουν την καθημερινότητα ευκολότερη και πιο διασκεδαστική! Άλλωστε το λέει και το slogan μας: Safety Can Be Fun!

 

Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας να σου αρέσουν όλα αυτά που με αγάπη δημιουργήσαμε και συγκεντρώσαμε για σένα και το παιδί σου.